Formuler Game Day Update: Novinky a vylepšenia pre futbalových fanúšikov

Formuler Game Day Update: Novinky a vylepšenia pre futbalových fanúšikov

V nadväznosti na obrovskú popularitu športových prenosov, najmä počas futbalových sezón, prichádza Formuler so zaujímavou aktualizáciou pod názvom „Game Day Update“. Táto aktualizácia je navrhnutá špeciálne pre športových nadšencov, ktorí si chcú vychutnať zápasy na najvyššej úrovni kvality a pohodlia.

Formuler zariadenie – Game Day Update pre futbalových fanúšikov

Vylepšené funkcie pre plynulé streamovanie

Predošlá aktualizácia softvéru z tohto roku priniesla hlavne zmeny na úrovni používateľského rozhrania, táto nová je nazvaná Game Day Update a prináša optimalizácie pre stabilnejšie a kvalitnejšie živé prenosy, čo ocení každý fanúšik športu.

Aktualizácia sa sústredí na zlepšenie výkonu, znižovanie oneskorení a zabezpečenie plynulého streamovania bez výpadkov. Tieto zmeny umožňujú, aby futbalové zápasy bežali v reálnom čase s najlepšou kvalitou obrazu, čo robí z Formuler zariadení ideálnu voľbu pre sledovanie športových udalostí.

Nové možnosti pre sledovanie viacerých zápasov

Okrem optimalizácií streamovania sa používateľom dostáva aj nová funkcia multi-view. Tento režim umožňuje sledovať viacero zápasov súčasne na rozdelenej obrazovke, čo je výborná správa pre fanúšikov, ktorí chcú mať prehľad o všetkých dôležitých zápasoch bez nutnosti prepínania medzi kanálmi.

Týmto spôsobom si môžete vychutnať napätie viacerých zápasov naraz a byť vždy v obraze.

Táto aktualizácia je dostupná pre všetkých používateľov Formuler zariadení modelovej rady Formuler Z11 a Formuler Z Mini, ktorí chcú zlepšiť svoje športové zážitky. Pre viac informácií o multimediálnych centrách a prijímačoch podporujúcich túto aktualizáciu, neváhajte navštíviť náš e-shop.